Finalen i ELSA Tromsøs regionale prosedyrekonkurranse

Finalen i ELSA Tromsø regionale prosedyrekonkurranse ble gjennomført fredag 4. november. Det var en veldig jevn og spennende finale, med utrolig god innsats fra begge lag!

Finalelagene besto av:

  • Saksøker: Robert Hov Grønbech, Bendik Midtkandal & Elias Undersåker Enga
    Veileder for saksøker var Marius Storvik, stipendiat ved Det juridiske fakultet
  • Saksøkte: Vilde Dyb & Agnethe Akereng Johnsen
    Veileder for saksøkte var Kristoffer Schiele, advokat i Advokatfirmaet Linnet & co

Laget som gikk av seieren var laget bestående av Robert Hov Grønbech, Bendik Midtkandal & Elias Undersåker Enga. De vant 10.000 kroner og et seminar på Finse arrangert av Advokatfirmaet Hjort. Videre får de æren av å representere Tromsø i ELSA Norges nasjonale prosedyrekonkurranse. Der vil de møte vinnerne av prosedyrekonkurransen i Bergen og Oslo. Gratulerer så mye med seieren!

img_4504

Vinnerne av ELSA Tromsøs regionale prosedyrekonkurranse.

Gratulerer til Vilde Dyb som ble kåret til finalens beste enkeltstående prestasjon.

img_4500

 

 

Det fiktive høyesterettspanelet besto av Høyesterettsdommer Jens Edvin Skoghøy som rettens administrator, førstelagmann i Hålogaland lagmannrett Arild O. Eidesen, professor ved Det juridiske fakultet Lena Bendiksen, partner i Advokatfirmaet Rønning-Hansen Jørn A. Normann og prodekan ved Det juridiske fakultet Stig Solheim.

img_4493

 

Vi i ELSA Tromsø vil rette en stor takk til dommerne og veilederne. De har stilt opp frivillig og viet oss mye av sin tid. Uten dem hadde det ikke vært mulig å gjennomføre konkurransen med et så høyt nivå. Vi vil også takke de aktive medlemmene som har bistått til gjennomføringen.

ELSA Tromsø loddet igjen ut to bokpakker til to heldige studenter fra publikum. Tusen takk til Akademika og Gyldendal forlag for sponset premie.

ELSA Tromsøs hovedsamarbeidspartner er Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA og samarbeidspartner for Prosedyrekonkurransen er Advokatforeningen.