Er du interessert i å søke på STEP, og vil vite mer om hvordan det er? Her finner du reisebrev fra noen av dem som har vært trainee i utlandet gjennom ELSA.

Sigrid Haanes Marton

Oppholdet mitt var helt fantastisk, Den dominikanske republikk har en nydelig natur, strender og en spennende kultur! Folket der er veldig åpne og hyggelige, og jeg følte meg godt mottatt- både på jobben og av ADED, organisasjonen som arrangerte trainee-oppholdet i Den dominikanske republikk.

Sigrid Haanes MartonTrainee i Den dominikanske republikk 2018Reisebrev
Ellen Xylander

Dette var en fantastisk sommer! Jobben var utrolig givende og spennende, og jeg jobbet lange dager med research innenfor strafferett. Jeg fikk jobbe med noen utrolig dyktige og fantastiske personer, og fikk venner for livet. 

Ellen XylanderTrainee i Irland 2016Reisebrev

Du må bare hoppe i det og søke. Det dummeste du gjør som student er å etablere deg en solid komfortsone på lesesalen. Å skulle bruke jusskunnskapene sine i et nytt land og på et nytt språk tror jeg mange vegrer seg for, men det er det ingen grunn til. Det kommer selvfølgelig til å være en læringskurve, men erfaringen du får ut fra det er helt unik. 

Christian Werner Skovly Trainee i Europarådet 2016Intervju
Olav Vogt Engeland

Traineeshipet i Portugal resulterte i et juridisk nettverk i Porto, jeg lære mye om hvordan jussen utarter seg i et fremmed land og jeg kan nå vise til internasjonal, juridisk erfaring når jeg i fremtiden søker jobb. Alt dette kan selvfølgelig anbefales på det sterkeste!

Olav Vogt EngelandTrainee i Portugal 2013 Reisebrev

Etter ei flott oppleving i Europarådet kan eg ikkje gjere noko anna enn å oppmode andre til å søkje på traineeship gjennom ELSA! 

Line HanøyTrainee i Europarådet Reisebrev

For studenter som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i utlandet og kanskje også nysgjerrig på språk og kultur kan jeg sterkt anbefale å søke på traineeopphold med ELSA STEP. Det er trygt, lærerikt og ikke minst juridisk relevant. En får lærdom og erfaring en tar med seg resten av livet. 

Kristoffer Snaprud JohannessenTrainee i Tyrkia 2011Reisebrev