Fatma Lamin

Det var en unik opplevelse å oppleve internasjonale beslutningsprosesser i praksis. Uansett hva man ender opp med å gjøre etter studiet, vil man mest sannsynlig få bruk for å skrive juss på engelsk og kommunisere med aktører på et annerledes språk. Å reise som delegat vil tvinge deg til nettopp dette. Uavhengig av om du er interessert i internasjonal juss, er dette en god mulighet jeg anbefaler å ta tak i. 

Fatma LaminDelegat i UNCITRAL 2016 Reisebrev
Oda Ringstad

Erfaringen som delegat på vegne av ELSA har gitt meg muligheten til å møte en rekke mennesker og gitt uendelige inntrykk. Jeg har møtt fantastiske mennesker fra ELSA fra ulike land og vi har kost oss masse sammen, funnet likheter og ulikheter ved oss selv, bakgrunnen vår og studiene våre. Å være delegat for ELSA har vært noe av det morsomste og mest lærerike jeg har opplevd, og jeg oppfordrer alle til å søke.

Oda RingstadDelegat i FNs menneskerettighetsråd 2016 Reisebrev
Helene Frich Hanøy

For meg var dette en utrolig spennende opplevelse hvor jeg ikke bare lærte mye om hvordan internasjonal regeldanning skjer i praksis og om digitalisering av omsetningsgjeldsbrev, men også fikk møte en rekke interessante diplomater, akademikere og praktiserende advokater fra alle verdens hjørner. Ikke minst fikk jeg erfare hvordan en verden som før virket så fjern plutselig lå der like for mine føtter. 

Helene Frich HanøyDelegat i UNCITRAL 2013Reisebrev