I samarbeid med advokatfirmaet Schjødt arrangerer ELSA Oslo avdelingstilpassede manuduksjoner før høstens eksamener. Manuduksjonene holdes av erfarne forelesere og finner sted i Schjødts hovedkontor i Ruseløkkveien 14 (inngang fra Konserthusplassen). Det blir servert mat og drikke etter forelesningene, og flere av deres advokater vil være tilgjengelige for spørsmål og samtaler.

Det er et begrenset antall plasser, og påmeldingen er ikke endelig før du har mottatt bekreftelse på mail fra oss. Dersom du allikevel ikke kan delta etter å ha meldt deg på, kontakt seminars.oslo@elsa.no.

OBLIGASJONSRETT (3. AVD.)
Tirsdag 15. mai kl. 16.00-18.00
Et veikart til Hagstrøms “Obligasjonsrett”
v/ Simen Hammersvik, advokat

Påmeldingen er stengt

SELSKAPSRETT (3. AVD.)
Onsdag 9. mai kl. 16.00-18.00
Utvalgte emner fra selskapsretten
v/ Audun Bondkall, partner og Mathias Teir Pettersen, partner

Påmeldingen er stengt