9. mars var det duket for finalen i Forhandlingskonkurransen, der Nina og Eli skulle forhandle med Tonje og Malin om en fiktiv deltakerkontrakt for “Linnie Lie” i programmet “Kjendiser på gården”. Det ble en spennende og underholdende runde for både deltagere og publikum, og til slutt ble det klart at Tonje og Malin ble årets vinnere. De går dermed videre til ELSAs Nasjonale Forhandlingskonkurranse, som finner sted i Oslo 21.-23. mars.

Ellers bød kvelden på et interessant foredrag fra Ræders Jøran Kallmyr om forhandlingsteknikk og et inspirerende foredrag fra fjorårets vinner av Forhandlingskonkurransen, Pauline Helle, samt servering av god mat og drikke. Vi håper og tror det ble en spennende, lærerik og hyggelig kveld for alle som var med.

Vi i ELSA Oslo vil rette en stor takk til Ræder for godt samarbeid, og ikke minst vil vi takke alle deltagere for solid innsats under årets konkurranse.