Ønsker du å forbedre dine ferdigheter i juridisk engelsk? Mange advokatfirmaer savner kompetanse innen juridisk engelsk blant jurister.

ELSA Oslo arrangerer igjen kurs i Legal English 6. og 7. mars hos Schjødt. Kurset har tidligere vært en stor suksess, og plassene har blitt revet bort på minuttet! Kurset holdes av Kevin Harris fra Acorn English Consultants, og det har tidligere vært holdt for flere kjente advokatfirmaer og på andre universiteter i Skandinavia.

Kurset vil bestå av to deler: Writing Modern Legal English og Drafting Contracts in Modern English. Formålet er å gi en grunnleggende innføring i juridisk engelsk. Dette er relevant både med tanke på utveksling og arbeidslivet senere. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta, og kurset er beregnet for studenter på alle avdelinger. Alle deltakerne mottar et kursbevis som kan legges ved CV-en, betinget av fullt oppmøte. Deltakeravgiften er 250 kr.

Det er 60 plasser på kurset, og det er førstemann til mølla, så her gjelder det å være rask! Det vil også være en venteliste, begrenset til de 20 første påmeldingene etter at de 60 plassene er fylt opp. Meld deg på i skjemaet under.

Legal English course arrangeres av ELSA Oslo Seminars & Conferences. 

http://elsa.no/oslo/wp-admin/admin-ajax.php…