Har du lyst å planlegge studietur til Brussel og Luxembourg?

Tradisjon tro arrangerer ELSA Norge studietur til Brussel & Luxembourg i februar med temaet EU/EØS-rett. Både deltakere og planleggere av studieturen er fra alle de tre juridiske fakultetene i Norge (Oslo, Bergen og Tromsø).

Vi søker etter planleggere til årets tur, og trenger opptil 6 studenter. Fakultetene vil være representert med 1-2 studenter hver i planleggingsgruppen.

Planleggingsgruppen skal fordele disse arbeidsoppgavene:

  • Reiseleder
  • Ansvar for logistikk (flybilletter og transport)
  • Faglig opplegg
  • Overnatting
  • Økonomi
  • Sosialt opplegg

Det er VP S&C i ELSA Norge, Camilla Higraff Åmotsbakken, som er hovedansvarlig for turen og koordinator for planleggingsarbeidet.

Studieturen til Brussel & Luxembourg har blitt arrangert gjennom flere år, og alltid med stor suksess. På bakgrunn av dette har vi både erfaringer og fast opplegg som letter på de ansvarliges arbeid. Du kan lese mer om turen her.

Vi søker personer som er interessert i ELSA, har et øye for planlegging og logistikk, liker å reise, er klar for å påta seg ansvar og som vil bidra til gjennomføring av nok en spennende tur. Vi søker fortrinnsvis planleggere som vil og kan delta på turen. Som planlegger er du garantert plass på turen og får et spennende innblikk i arbeidet med studieturer.

Vil DU planlegge og reise på studietur til Brussel og Luxembourg?
Send søknad med informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å være planlegger for turen til vpsc[a]elsa.no, søknadsfrist snarest!

Denne bildekrusellen krever javaskript.