Internasjonale møter

I den siste tiden har vi vært så heldige å få være med på flere internasjonale ELSA-møter. Her møter vi andre aktive medlemmer fra land over hele Europa og utveksler erfaringer. På denne tiden arrangeres det spesifikke møter for de ulike arbeidsområdene i ELSA, og ELSA Norge har vært representert på alle sammen!

Presidenten vår Ane har vært på International President’s Meeting i Zagreb, Krotia; sammen med Elin fra Oslo og Erling fra Bergen.

Det neste møtet var Supporting Area Meeting (SAM) for generalsekretærene, markedsføringsansvarlige og økonomiansvarlige. Marie og Herman fra landsstyret hadde med seg Gabrielle og Katarina fra Bergen og Maja og Ida fra Oslo til Novi Sad i Serbia.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Til slutt var de som jobber med S&C, AA og STEP samlet til Key Area Meeting (KAM) i Bratislava i Slovakia. Her stilte Jonas, Marie og Kaja fra landsstyret sammen med Kristine fra Tromsø og Ingrid og Elin fra Oslo.

Neste møte er International Council Meeting (ICM) i Sarajevo, som er felles for alle i ELSA. Vi gleder oss!

Har du også lyst til å dra på internasjonale møter? Bli aktiv i ELSA da vel! Ta kontakt med lokalgruppen på ditt fakultet for å høre hvilke muligheter som finnes.