Tora Forfang Ulvin (3. studieår) - Stor studietur til India

«Studieturen til India ga meg mulighet til å bli kjent med indisk kultur, besøke noen av verdens underverker og få mange nye venner. Jeg syns det var spesielt spennende å besøke den norske ambassaden, og ikke minst Varanasi med morgentur på Ganges og rickshaw-turer rundt i byen»
– Tora Forfang Ulvin (3. studieår) – Stor studietur til India

Med ELSA Bergen har du mulighet til å reise på en rekke små og store studieturer. I løpet av året arrangerer vi flere studieturer med både faglig, kulturelt og sosialt innhold.

Studieturgruppene består av tre til fire mindre grupper, som arrangerer én større studietur, en til to mindre studieturer og én felles tur til Brussel og Luxembourg med ELSA Oslo og Tromsø. Studieturene er åpen for alle jusstudenter i Bergen og påmelding skjer i god tid før turene.

Den store studieturen er i august/september 2019 og har destinasjon utenfor Europa. De to små studieturen avholdes vanligvis i januar/februar og april/mai og er ofte til destinasjoner i Europa.

Store og små studieturer

Turene byr på et mangfold av opplevelser. Forrige studieår arrangerte ELSA blant annet turer til Nederland, Madrid og Dublin. Turene hadde spennende faglig opplegg med besøk blant annet til den norske ambassaden og The World Tourism Organization i Madrid, og besøk hos den irske høyesterett og Criminal Courts of Justice i Dublin.

I starten av inneværende semester dro en gruppe bergensstudenter til Kambodsja for å blant annet besøke den Den internasjonale straffedomstolen ECCC, FN, Tuol Sleng og Angkor Wat.

Opplev verden med ELSA Bergen!

Reis på store og små turer.

Les et reisebrev fra den store studieturen her – nytt reisebrev fra Kambodsja kommer snart.

Opplev verden med ELSA Bergen!