Har du reist på Delegations? Sjekk ut dette!

ELSA Bergen er veldig stolt over de internasjonale mulighetene vi kan tilby jusstudenter i Bergen. En av disse mulighetene er ELSA Delegations som gir studentene muligheten til å reise som delegat på konferanser i verdensorganisasjoner som FN, WTO, Europarådet, WIPO, CICC, OECD i noen av verdens største byer og metropoler.

Delegations arrangeres i regi av ELSA International, og tilbys til alle ELSA-medlemmer fra hele Europa. Som jusstudent ved fakultetet er du medlem av ELSA Bergen, og derfor kan også du benytte deg av denne muligheten! Om du ønsker å dra som delegat kan du søke flere ganger i løpet av studieåret: På ELSAs hjemmesider slippes Delegations flere ganger gjennom året, der samtlige konferanser, aktuelle datoer og søknadsfrister publiseres.

Hold deg oppdatert her eller følg oss på facebook.

Alt du trenger å gjøre for å søke til Delegations er skrive et motivasjonsbrev. Det er ingen karakterkrav, og det kreves heller ingen forkunnskaper om temaet for konferansen, selv om det kan være et pluss. Om du er en av de heldige som får reise som delegat er du imidlertid selv ansvarlig for å ordne transport og opphold, og det kan derfor være dyrt å delta på disse møtene.

Vi i ELSA Bergen ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å delta på Delegations, og har derfor en gledelig nyhet til dere som har vært delegat og har reist på Delegations i år: Vi besluttet på høstens generalforsamling å gi økonomisk støtte* til delegatene som reiser fra ELSA Bergen det inneværende studieåret!

Hvordan kan du søke?

Dersom du har reist på Delegations høsten 2019 eller våren 2020 ber vi deg sende følgende til president.bergen@elsa.no:

  • Reisebrev, hvor du forteller litt om møtet du har vært på og erfaringene du har gjort deg. Reisebrevet vil bli brukt for å promotere Delegations. Sjekk ut tidligere reisebrev her for å se hva vi er på jakt etter.
  • Dokumentasjon av utgifter til reise (langdistanser) og opphold.

* Siden vi ikke har vet antall søkere kan vi ikke gi nærmere informasjon om hvor mye den økonomiske støtten vil være per i dag. Budsjettposten er på kr 5000 og skal fordeles forholdsmessig på antall søkere.

For andre spørsmål vedrørende søknaden, ta kontakt med oss via president.bergen@elsa.no.