Søk styreverv i ELSA Bergen!

Har du lyst på et verv i verdens største uavhengige organisasjon for jusstudenter? Nå har du muligheten! På Dragefjellet arrangerer ELSA Bergen høstens største arrangement; Prosedyrekonkurransen, fadderuken for de internasjonale studentene. I tillegg tilbyr vi traineeship i utlandet til studentene, og mye mye mer. Interessert? Les videre!

Hvorfor bør du søke?

Et styreverv i ELSA Bergen gir deg sjansen til å erfare de mulighetene organisasjonen byr på både i Bergen, Norge og Europa. Du får verdifull leder- og organisasjonserfaring og mulighet til å knytte unike nettverk utenfor Dragefjellet. Det er mange ulike verv å søke på, enten du vil bidra til studentlivet på fakultetet eller å promotere noen av mulighetene vi tilbyr utenlands. Sjekk ut de ulike undergruppene våre her.

Hvilke verv kan du søke på?

Styret består av president (leder), generalsekretær (nestleder), treasurer (økonomiansvarlig), markedsføringsansvarlig, vice president for academic activities, vice president for seminar & conferences, vice president for student trainee exchange programme, vice president for social activities og vice president for ALD. Følg denne linken for nærmere stillingsbeskrivelser: Styreverv-vår2020

Hvordan kan du søke?
Send et motivasjonsbrev til secgen.bergen@elsa.no, der du redegjør for din motivasjon til å søke og hvorfor du passer til vervet. Søknaden bør være ca. 500 ord, og fristen for å søke er 30. april 2020 kl. 23:59. 

Grip muligheten – søk nå!