#HunSpanderer + ELSA Bergen

At god kjønnsbalanse i arbeidslivet lønner seg, er alle enige om. I løpet av de siste årene ser vi en stor vilje til endring i næringslivet. Til tross for det, så er andelen kvinner i ledende stillinger skuffende lav. Hvorfor er det slik?

I følge tall fra McKinsey er det kun 16% av bedriftene som iverksetter tiltak, som ser en positiv endring. Noe av forklaringen er sannsynligvis at debatten har vært preget av mye synsing og lite forskning.

Bli med på et annerledes workshop hvor Kamilla fra Equality Check møter deg til samtale om de usynlige kjønnsstereoptypene og ubevisste holdninger som fremdeles kan prege norsk næringsliv og hvor vi samler og legger frem det vi i dag vet om hvilke løsninger som fungerer best.

Workshoppen har begrenset antall plasser, så vær rask! Følg påmeldingslinken under for å melde deg på. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende, og at avmelding må skje minimum 48 timer før workshoppen starter.

Presentasjonen til workshoppen finner du her
Håper vi sees på seminarrom 2 klokken 16.30 tirsdag 11. februar!