Få forhandlingserfaring på kurs i forhandlingsteknikk med ELSA Bergen. Foto: Katarina Bugge Dahle

Åpent foredrag om forhandlingsteknikk

Torsdag den 23. januar arrangerer ELSA Bergen i samarbeid med advokatfirmaet Schjødt et foredrag om forhandlingsteknikk. I den anledning kommer en av Norges fremste på forhandlingsteknikker, advokat (H) Per M. Ristvedt, til Bergen. Ristvedt er advokat med møterett for Høyesterett og partner i Schjødt hvor han leder avdelingen for tvistesaker. Foruten å være blant annet forfatter til den første boken i Norge om forhandlinger av kommersielle forhold og sivile tvister, har Ristvedt i ca. 15 år forelest og holdt kurs om forhandlinger i Norge og utlandet. ELSA Bergen er så heldige å kunne tilby hans foredrag «Effektive forhandlinger – hvordan oppnå best mulig resultat» til ALLE interesserte. Foredraget vil finne sted i Schjødt sine lokaler i Bergen torsdag den 23. januar klokken 17:00-19:00.

 

MELD DEG PÅ FOREDRAG OM FORHANDLINGSTEKNIKK HER

 

– Nyttig kunnskap

Forhandlingssituasjoner er noe de fleste mer eller mindre regelmessig kommer borti, både jurister, andre yrkesgrupper og privat. Det kan for eksempel være forhandlinger internt i selskapet man arbeider i, i forhold til eksterne avtalepartnere eller forhandlinger for å forlike en tvist. Målet med slike forhandlinger er ofte å oppnå best mulig resultater for den/de man forhandler på vegne av.

Undersøkelser viser at det er store forskjeller med hensyn på dyktighet og hva som oppnås i forhandlinger samt at det er behov for å øke den reelle kompetansen omkring forhandlinger. Foredraget vil øke refleksjonen rundt forhandlinger og bidra til at du blir dyktigere i forhandlinger til glede for deg selv og andre.

– Alle har bruk for forhandlingsteknikker. Foredraget gir nyttig kunnskap og vi håper så mange som mulig benytter seg av denne unike muligheten, sier ELSA Bergens Vice President for Academic Activites Susanne Selland.

Velkommen til foredrag med ELSA Bergen hos Schjødt.

Foredraget holdes hos Schjødt.

Foredraget fokuserer på de forhandlingssituasjoner man møter i praksis og er basert på slagordet «You don’t get what you deserve – you get what you negotiate».

Viktige tema som berøres under foredraget:

  • Sentrale forhold som påvirker forhandlingsprosessen
  • Forberedelser til forhandlinger
  • Ambisjonsnivåets betydning
  • Selve forhandlingsfasen – de ulike stadiene
  • På vilket stadium «avgjøres» typisk en forhandling?
  • Forhandlingsteknikker – hvor mange finnes og hvor mange bør du kunne/bruke?
  • Noen etiske og avtalerettslige problemstillinger man bør være klar over

Meld deg på foredraget om forhandlingsteknikk

Kurset er åpent for alle interesserte og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne delta. Det er plass til totalt 110 deltakere. Deltakelse krever påmelding. Alle som er påmeldt via dette skjemaet vil få en bekreftelse på e-post når arrangementet nærmer seg.

PÅMELDING HER

Eventuelle spørsmål kan rettes til vpaa.bergen@elsa.no.