ELSA Bergens prosedyrekonkurranse!

Prosedyrekurset 2019

Torsdag 24.oktober kl. 17:00-19:00 inviterer vår hovedsamarbeidspartner, Kluge Advokatfirma, til prosedyrekurs. Kurset vil gi deg innblikk i hvordan prosedyre foregår i praksis, og du vil få konkrete tips til prosedyreteknikk som vil være nyttig i ELSA Bergens prosedyrekonkurranse. Kurset vil omhandle både hvordan man strukturerer en prosedyre, hvordan man henviser til rettskilder, bruk av juridisk utdrag og generell fremføringsteknikk.

Kurset ledes av advokat Sondre Loftheim Valaker og partner Inger Hygen. De er begge erfarne prosedyreadvokater. Kurset avholdes i Kluges lokaler i Allehelgensgate 2, og det vil bli servering av mat og drikke.

Prosedyrekurset er åpent for alle studenter, og har 30 plasser. Det er ingen krav om deltakelse i selve Prosedyrekonkurransen for å kunne delta på kurset – dette er åpent for alle!

*Opp mot 10 plasser på kurset er reservert til konkurransens semifinalister

Mer info om innledende runde i prosedyrekonkurransen finner du her. Oppgaveteksten til innledende runde slippes mandag 30. oktober kl. 10:00.

*** KURSET ER FULLTEGNET, PÅMELDING AVSLUTTET ***

Påmelding til ELSA Bergens forhandlingskurs 2020