Velkommen til åpent kontor hos ELSA Bergen!

Åpent kontor og informasjonsmøte med ELSA

Celine Skjensvold Bellamy (4. studieår, Bergen) – Winter Law School om sportsrett, ELSA Innsbruck.

«Da jeg satt meg på flyet til Innsbruck var jeg spent på hva jeg hadde utsatt meg selv for. Det jeg ikke visste var at jeg skulle oppleve en av de morsomste ukene i mitt liv!»
– Celine Skjensvold Bellamy (4. studieår, Bergen) – Winter Law School om sportsrett, ELSA Innsbruck.

Frister det med internasjonal erfaring og nye opplevelser i et fremmed land? Kom på åpent kontor og informasjonsmøte om ELSAs internasjonale aktiviteter og lær mer om hvilke muligheter du har som jusstudent, hvorfor du bør reise og hvor enkelt du kan søke!

ELSA har tilbud for alle studieår og det stilles ingen karakterkrav. Akkurat nå kan du søke om å få delta på en av ELSAs mange sommerskoler og søke om å få være delegat til FN, WTO og OECD. I tillegg kan du søke på en rekke nye traineeships i utlandet! Dette er en unik mulighet for alle jusstudenter ved Bergen til å skaffe seg internasjonal erfaring, samtidig som man opplever ny kultur og blir kjent med jusstudenter fra hele Europa.

Torsdag den 28. mars klokka 16:15-17:00 blir det avholdt et uformelt informasjonsmøte i seminarrom 1. Der kommer vi til å fortelle litt mer om aktivitetene og søknadsprosessen, før vi avslutter med spørsmål, mingling og pizza.

Tirsdag den 2. april holder vi åpent kontor fra klokka 10 til 14. Her vil du kunne få mer informasjon om søknadsprosessen og hvor akkurat DU kan reise. Det er også mulig å få hjelp til motivasjonsbrevet. Du finner kontoret vårt i andre etasje i gamlebygget (rom 206). Vi stiller med kaffe, kake og god stemning!

Vi hjelper deg gjerne med søknadene!
 

Velkommen til åpent kontor!

Velkommen til åpent kontor i gamlebyggets andre etasje!

Opplev verden med ELSA Bergen

STEP er ELSAs traineeutvekslingsprogram. Programmet gjør det mulig for deg som jusstudent å jobbe som trainee i utlandet. Et traineeship gjennom STEP gir verdifull, praktisk erfaring, som ikke er mulig å tilegne seg gjennom studiene. Les mer om STEP her.

ELSA tilbyr også alle jusstudenter i Bergen muligheten til å reise som delegat på konferanser i organisasjoner som FN, WTO, Europarådet, WIPO, CICC, OECD og mange flere. Det er nå åpent for søknader på delegations.elsa.org og det er ingen karakterkrav. Les mer om delegations her.

Dersom du kan tenke deg et utenlandsopphold hvor du har en mer aktiv rolle, tilbyr ELSA også Law Schools til ulike steder i verden for alle interesserte. Disse er nå publisert på lawschools.elsa.org. Her kan du bli bedre kjent med rettsområder som det ikke undervises i ved UiB. Les et reisebrev fra UiB-student Celine Skjensvold Bellamy HER.

Søknadsfrister våren 2019

Søknadsfrist for Delegations er fredag den 29. mars klokka 23:59.
Søknadsfrist for STEP-traineeships er tirsdag den 9. april klokka 23:59.
Søknadsfrist for ELSA Summer Law Schools er søndag den 21. april klokka 23:59.

Vel møtt til infomøte og åpent kontor!