John Christian Elden kommer til Bergen!

John Christian Elden kommer til Bergen

Fredag den 29. mars klokka 16 kommer advokat (H) John Christian Elden til Universitetet i Bergen for å snakke om sitt liv og virke som advokat. Gjennom halvannen times samtale med studentene får du mulighet til å bli bedre kjent med mannen som blant annet var forsvarer for Eirik Jensen i Norges siste jurysak, bidro til at Fritz Moen ble frikjent og gikk seirende ut av den velkjente Røeggen-saken i Rt. 2013 s. 388 fra kontraktsretten. Her blir det rikelig av anledninger til å stille spørsmål!

Røeggen, Jensen og mye mer

John Christian Elden er partner i Advokatfirmaet Elden DA og er den advokaten i Norge som har prosedert flest saker for Høyesterett det siste året. I tillegg til å ha representert mange høyprofilerte klienter, er han ukentlig å se på TV2 sitt program Åsted Norge og han satt dessuten i utvalget som utredet den nye juryordningen.

Hvordan vil avskaffelsen av juryordningen påvirke fremtidige saker? Hva vil det si for Jensen-saken at den blir tatt opp på ny i en meddomsrett? Hvordan påvirker dette rettssikkerheten? Hvordan er det å jobbe som forsvarsadvokat i store mediesaker som Jensen-saken? Hvordan er det å være en av de mest profilerte advokatene i Norge? Når Elden kommer til fakultetet vil han gi oss ett innblikk i dette og mye mer.

Spør Elden om det du lurer på!

Arrangementet vil bli lagt opp som en uformell samtale og «Q&A» med publikum, så her er det bare å forberede spørsmål om det du måtte lure på. Husk å ta med en venn!

Hva er vel en bedre start på fredagskvelden enn en prat med Elden?