Velkommen til manuduksjon i kontraktsrett med ELSA Bergen hos Schjødt.

Bli med på manuduksjon i kontraktsrett I

Er du klar for eksamen i kontraktsrett I? ELSA Bergens seminar- og aktueltgruppe har i samarbeid med Advokatfirmaet Schjødt gleden av å invitere til manuduksjon i faget mandag den 1. april klokken 17:00-19:00 i Schjødt sine lokaler i Grieg-Gaarden, C. Sundts gate 17. Tema for foredraget er avtaleinngåelse, tilbakekall re integra og avtaletolkning.

Spesialist på kontraktsrett

Manuduksjonen holdes av Runar Bråthen. Han leverte masteroppgave ved UiB i entrepriserett høstsemesteret 2013 og har deretter jobbet med entrepriserett og offentlige anskaffelser i et rådgivningsselskap. Desember 2016 ble Bråthen ansatt i Schjødt hvor han er tilknyttet avdelingen Tvist og faggruppene entreprise og EU/konkurranserett. Bråthen jobber primært med tvister innen entreprise, kontraktsrett, og offentlige anskaffelser.

I forkant av manuduksjonen vil det bli lett servering i form av wraps, drikke og kaffe.

OBS! Av praktiske årsaker krever arrangementet påmelding. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Alle som er påmeldt vil få en bekreftelse på e-post når arrangementet nærmer seg. Det er mulig å sette seg på venteliste når arrangementet er fulltegnet. Du finner påmeldingsskjema under.

Vel møtt!

Påmelding til manuduksjon i kontraktsrett I

Påmelding til ELSA Bergens manuduksjon i kontraktsrett I 2019

*** Arrangementet er nå fulltegnet. Av erfaring anbefaler vi likevel at du registrerer deg. Du vil da bli satt på venteliste i tilfelle det skulle bli noen ledige plasser. ***

Med mindre du samtykker til annet, vil informasjonen du oppgir kun bli brukt i forbindelse med påmeldingen og vil slettes i etterkant av arrangementet.