Schjødt sine lokaler. Bli med på kick-off i allmenn formuerett!

Kick-off i allmenn formuerett

Sammen med Advokatfirmaet Schjødt inviterer ELSA Bergens seminar- og aktueltgruppe til kick-off i allmenn formuerett onsdag den 13. mars klokken 17:00. Seminaret holdes i Schjødt sine lokaler i Grieg-Gaarden, C. Sundts gate 17.

Ettersom foredraget avholdes på et tidlig stadium i faget, vil opplegget ta sikte på å avklare hovedtrekk i faget og foredragsholderne vil illustrere med praktiske eksempler fra egen arbeidshverdag. Schjødts advokater vil forsøke å gi deg den oversikter du trenger for å få en best mulig start på faget!

Høy kompetanse innen formuerett

Seminaret vil bli holdt av Reidar Espeland Mowatt og Jan Kristoffer Høiland. Mowatt er fast advokat i Schjødts avdelinger for fusjoner og oppkjøp (M&A) og Tvist, samt firmaets avdeling for Olje, Energi og Shipping. Han arbeider med et bredt spekter av forretningsjuridiske områder, og møter daglig på problemstillinger av formuerettslig karakter. Høiland er senioradvokat i Schjødts avdeling for M&A og arbeider primært med transaksjoner og selskapsrett, med tilhørende formuerettslige problemstillinger.

Arrangementet krever påmelding. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Alle som er påmeldt vil få en bekreftelse på e-post når arrangementet nærmer seg. Det er mulig å sette seg på venteliste når arrangementet er fulltegnet. Påmeldingen åpner mandag den 4. mars klokken 12:00 i et eget påmeldingsskjema inne i denne artikkelen.

Vel møtt!

Påmelding til kick-off i allmenn formuerett

Vennligst velg et gyldig skjema