Bli med på ELSA Bergens Legal English-kurs!

Legal English-kurs med ELSA Bergen

ELSA Bergen har for åttende gang gleden av å invitere til Legal English-kurs med Kevin Harris! Kurset arrangeres 13. og 14. februar og passer for alle jusstudenter ved Universitetet i Bergen.

Kurset holdes av Kevin Harris fra Acorn English Consultants, og det har tidligere vært holdt for flere kjente advokatfirmaer og på andre universiteter i Skandinavia. Mange advokatfirmaer savner kompetanse innen juridisk engelsk blant jurister, som gjør at et slikt kurs vil verdsettes. Kurset har tidligere vært en stor suksess og plassene har blitt revet bort på minuttet!

Kurset består av to deler: «Writing Modern Legal English» og «Drafting Contracts in Modern English». Formålet er å gi en grunnleggende innføring i juridisk engelsk. Dette er blant annet relevant i forbindelse med utveksling og arbeidslivet senere.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper innen juridisk engelsk for å delta, og kurset passer for studenter på alle studieår. Alle deltakerne mottar et kursbevis som kan legges ved CVen, betinget av fullt oppmøte begge dager.

OBS! Kurset har en deltakeravgift på kroner 130. Denne må betales innen fredag 8.februar. De som får plass på kurset vil få mer info om betaling.

Underveis i kurset blir det både foredrag og praktiske oppgaver.

Underveis i kurset blir det både foredrag og praktiske oppgaver.

Det vil bli enkel matservering, samt kaffe og te. Deltakeravgiften inkluderer en perm med alt av kursmateriale.

Program for Legal English-kurset

Onsdag 13. februar:
09.00-09.30 – Velkommen
09.30-11.30 – Writing Modern Legal English
11.30-12.00 – Lunsj
12.00-14.00 – Writing Modern Legal English

Torsdag 14. februar:
09.00-11.30 – Drafting Contracts in Modern English
11.30-12.00 – Lunsj
12.00-14.00 – Drafting Contracts in Modern English

Slik melder du deg på

Påmelding for kurset åpner i et eget skjema inne i denne artikkelen torsdag den 7. februar klokken 12.00. Det er 24 plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Det lønner seg derfor å være raskt ute.

Påmelding er bindende. Hvis det likevel skulle dukke opp noe som gjør at du ikke får anledning til å delta, må du gi beskjed så fort som mulig slik at andre som står på venteliste kan få plassen.

Sted

Kurset avholdes hos advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig (Christies gate 3A i tredje etasje).

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma. Deres 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varig relasjoner med deres klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse.

Spørsmål? Send en mail til legalenglish@elsabergen.no.

Påmelding

Vennligst velg et gyldig skjema