Illustrasjonsfoto. Go International med ELSA Bergen.

Go International – Informasjonsmøte

Søknadsfristen for STEP – ELSA sine internasjonale traineeships, og Delegations – ELSA sine delegatplasser på internasjonale toppmøter, nærmer seg! I den forbindelse arrangerer vi Go International-informasjonsmøte og hjelper deg med å skrive søknad. Møtet blir avholdt i seminarrom 3 i nybyggets fjerde etasje torsdag den 3. mai fra klokka 16:00. Følg også med på Facebook-arrangementet.

På informasjonsmøtet vil du få mer informasjon om STEP og Delegations, vi gir deg alt du trenger å vite for å gjennomføre søknadsprosessen og du kan stille spørsmål om alt du måtte lure på. Det blir servert kaffe og noe å bite i!

I forbindelse med møtet har vi også laget en omfattende informasjonspakke til deg som vurderer å søke. LAST DEN NED HER.

Om STEP og Delegations

Student Trainee Exchange Programme (STEP) er ELSAs traineeutvekslingsprogram. Programmet gir deg muligheten til å jobbe som trainee i utlandet og skal bidra til å utvikle deg faglig og skal gi deg nyttig erfaring fra arbeidslivet. Et traineeship gjennom STEP gir deg enestående praktisk erfaring som det ikke er mulig å tilegne seg gjennom studiene. Du finner mer informasjon om søknadsprosessen HER. En fullstendig oversikt over traineeships er publisert på step.elsa.org.

ELSA Delegations er din mulighet til å reise som delegat til internasjonale toppmøter. ELSA sender delegater til blant annet UNESCO, UNECOSOC, UN Human Rights Bodies, UNCITRAL, Council of Europe, WIPO og INTA. Se mer informasjon HER og HER. En fullstendig oversikt over steder å reise er publisert på delegations.elsa.org.

Vel møtt!