Bildet viser ELSA Bergens forhandlingskurs hos Wikborg Rein.

Finale i ELSA Bergens forhandlingskonkurranse

Samtidig som de norske utøverne har håvet inn OL-gull i Pyeongchang har en gruppe jusstudenter forhandlet til den store gullmedalje hjemme i Bergen. Nå har du muligheten til å overvære den spennende finalen i ELSA Bergens forhandlingskonkurranse!

Finalen er åpen for publikum og avholdes i auditorium 1 på Dragefjellet fredag den 23. februar 2018 klokken 17:00-19:00. Der møtes de to beste lagene fra semifinalen. I forkant har hvert av lagene mottatt hemmelig informasjon som de skal forhandle ut ifra.

Dommerpanelet vil bestå av Tor Henning Rustan Knudsen, som er senioradvokat ved Wikborg Reins Bergens-kontor og er tilknyttet firmaets fagområde for tvisteløsning og prosedyre, og professor Johan Giertsen ved Universitetet i Bergen.

Konkurransen arrangeres av vår gruppe for akademiske aktiviteter i samarbeid med Wikborg Rein.

Deltakerne

I finalen konkurrerer Hermon Melles og Fredrik Tonholt mot Bjørn Lund-Sørensen og Ida Kristoffersen. Du kan se en presentasjon av deltakerne på vårt Facebook-arrangementet.

Vinnerne av finalen vil gå videre til den nasjonale forhandlingskonkurransen som avholdes i Oslo den 20.-22 mars 2018. Der blir det mulighet til å kvalifisere seg til den internasjonale konkurransen som avholdes i Cardiff den 26.-30. juni 2018.

Praktisk informasjon om ELSAs forhandlingskonkurranse

Ved finalestart klokken 17:00 vil dommerne holde en liten innledning/presentasjon av oppgaven for publikum, slik at de fremmøtte får vite rammene for forhandlingene. Deretter vil lagene starte rett på selve forhandlingene, som vil vare i om lag én time. Ved endte forhandlinger vil dommerne avgjøre hvilket av lagene som går seirende ut av finalen.

Vi gjør oppmerksom på at arrangementet starter presis klokken 17:00. Publikum bes derfor om å ta plasser innen klokken 16:50. Dørene stenges klokken 16:55. Av hensyn til deltakere og dommere ber vi publikum om ikke å gå inn eller ut av salen mens konkurransen pågår.

Det vil bli enkel servering.