Bli med på Legal English-kurs med ELSA Bergen.

Legal English-kurs med ELSA Bergen

ELSA Bergen har gleden av å invitere til Legal English-kurs med Kevin Harris for syvende gang. Kurset avholdes 19. og 20. februar og passer for alle jusstudenter ved Universitetet i Bergen.

Kevin Harris sine kurs i hvordan å skrive juridisk engelsk er anerkjente i hele Skandinavia, både blant advokatfirmaer og studenter. Erfaring fra tidligere år viser at kurset er veldig populært og at plassene blir fylt opp på kort tid.

ELSA Bergen dekker mesteparten av kostnadene, så deltakeravgiften er på kun 150 kroner per student. I år skal kurset avholdes hos Advokatfirmaet Harris. Det vil bli servert en enkel lunsj begge kursdager.

Kurset består av to deler: «Writing Modern Legal English» og «Drafting Contracts in Modern English». Formålet er å gi en grunnleggende innføring i juridisk engelsk. Dette er blant annet relevant i forbindelse med utveksling og selvfølgelig i arbeidslivet.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper innen juridisk engelsk for å delta og kurset passer for studenter på alle studieår. Alle deltakerne som har fullt oppmøte begge kursdager vil motta et kursbevis som for eksempel kan vedlegges CV-en.

Påmelding

Påmeldingen åpner fredag den 26. januar klokken 12:00 og gjøres ved å sende en e-post til legalenglish.bergen@gmail.com. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder og det lønner seg å være raskt ute. Merk at e-poster sendt før påmeldingen åpner ikke teller med.

NB! Påmeldingen er bindende. Dersom du ikke kan møte gi beskjed straks slik at nestemann på listen kan få plassen.

Det vil komme et eget Facebook-arrangement med mer informasjon om kurset ganske snart. Følg derfor med på ELSA Bergen sin Facebook-side.

Program for Legal English-kurset

Mandag 19. februar:
09.15-09.30 – Velkommen
09.30-11.30 – Writing Modern Legal English
11.30-12.00 – Lunsj
12.00-14.00 – Writing Modern Legal English

Tirsdag 20. februar:
09.30-11.30 – Drafting Contracts in Modern English
11.30-12.00 – Lunsj
12.00-14.00 – Drafting Contracts in Modern English

Sted

Advokatfirmaet Harris – Dreggsallmenningen 10/12, 5003 Bergen. Gå ned trappen i 1. etg – kurset holdes i Harris sin kantine som er i underetasjen