Bli med i OC for ELSA Norges landsmøte 2018.

Bli med i Organising Committee for ELSA Norges landsmøte

I april arrangeres ELSA Norges landsmøte i Bergen. Der møtes i overkant av 50 jusstudenter fra hele landet og internasjonale gjester til workshops og for å ta beslutninger som angår hele organisasjonen. ELSA Bergen trenger hjelp til planlegging og gjennomføring av landsmøtet som finner sted fredag 6. til søndag 8. april og søker derfor etter medlemmer til arrangementskomiteen (Organising Committee).

Det er snakk om mange ulike arbeidsoppgaver både før og under landsmøtet og det stilles derfor ingen spesielle krav til forkunnskaper eller tidligere aktivt engasjement i ELSA. Det viktigste er at du er motivert og tilgjengelig under landsmøtet og i planleggingsfasen. Vi søker deg som har lyst til å gjøre en innsats! Å være planlegger er veldig gøy og sosialt! Du får også muligheten til å treffe mange nye mennesker.

I forkant av arrangementet handler mye om å sette sammen et sosialt program for helgen, planlegge innkjøp, finne sponsorer m.m. Under landsmøtet hjelper komiteen deltakerne med å finne frem i byen og jobber med praktiske ting som servering av kaffe og lunsj, fotografering, rydding m.m.

Som komitémedlem får du arbeidserfaring og blir godt kjent med ELSA som organisasjon. Du får også attest for gjennomført innsats. Alle komitémedlemmer får delta på banketten lørdag kveld.

Dette passer for studenter på alle studieår.

Arbeidet ledes av komiteens leder Ingrid Helander og ELSA Bergens generalsekretær Jonas Nikolaisen i samarbeid med ELSA Norge.

Send en liten mail til secgen.bergen@elsa.no senest i løpet av lørdag den 20. januar om du har lyst til å delta i arbeidet med landsmøtet våren 2018. Det er ikke nødvendig å skrive en egen søknad.

 

PS. Her kan du lese mer om da ELSA Tromsø arrangerte landsmøte våren 2017 og her finner du bilder fra høstens landsmøte i Oslo.