Go international med ELSA Bergen.

Bli director for Go International!

ELSA Bergen søker director for Go International våren 2018.

Med et verv i ELSA vil du få muligheten til å bli bedre kjent med hvordan organisasjonen fungerer og alle som er involvert i organisasjonen.

Ettersom alle studenter ved Det juridiske fakultet automatisk er medlemmer av ELSA, kan alle jusstudenter søke. Det vil være en fordel om du som søker har tidligere erfaring med ELSA og noe kunnskap om våre internasjonale prosjekter. Det er imidlertid ikke et krav, ettersom det vil bli gitt opplæring i forkant. Det viktigste er at du er motivert for vervet.

Vervet kan gi deg verdifull erfaring med blant annet prosjektledelse og samarbeid med andre medstudenter.

Du kan laste ned en stillingsbeskrivelse med litt mer informasjon om vervet HER.

Frist for å sende inn en liten søknad til vervet som director for Go International er mandag den 15. januar klokken 23:59. Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med president Erling Hermansen Grøndahl på president.bergen@elsa.no. Søknad sendes til samme adresse.