Introduksjonskurs i juridisk metode hos Advokatfirmaet Schjødt

Introduksjonskurs i juridisk metode

Den 17. oktober klokken 12.00-14.00 avholder ELSA Bergen og Advokatfirmaet Schjødt introduksjonskurs i juridisk metode.

Schjødt vil gi innspill til hvordan man bør skrive juridiske tekster, inkludert metode og utforming av praktikums- og teorioppgave. I tillegg til oppbygning og struktur, deler de også personlige perspektiv på hva som utgjør en god juridisk tekst. Kurset er primært laget for dem som går på første studieår på det juridiske fakultet, men studenter fra andre trinn er også hjertelig velkommen.

Kurset holdes av medarbeidere ved Schjødts Bergenskontor; Morten Foros Krohnstad (partner), Oddleif Torvik (senioradvokat) og Kristine-Ýr Grøntvedt (advokatfullmektig).

OBS: Arrangementet er nå fulltegnet.
Det er mange plasser, men kurset krever likevel påmelding. Påmelding skjer ved å sende en e-post til elsalunsj@gmail.com.

Siste frist for påmelding er 10. oktober klokken 12.00.

Påmelding er bindende. Hvis det likevel skulle dukke opp noe som gjør at du ikke får anledning til å delta er det viktig at du gir beskjed så fort som mulig.

Kurset avholdes i Schjødt sine nye lokaler i C. Sundts gate 17. Kontorlokalene ligger i Grieg Gaarden, ved Hotell Admiral. Bruk inngangen som ligger i Altonagaten – sidegaten mot Sonans. Eventuelt er det mulig å benytte hovedinngangen.

Vi ser frem til å se dere!