Landsmøte i Bergen våren 2015

Helgen 13.-15. mars ble ELSA Norges landsmøte avholdt, og denne gangen var det Bergen sin tur til å ha landsmøtet hos seg!

Vi startet helgen med en uoffisiell pre-LM-fest på torsdag. Deretter begynte det offisielle opplegget fredag kl. 15 på Dragefjellet med åpningsplenum, åpningsworkshop og senere vors på Gyldenpris for alle 79 deltakere. På lørdag fortsatte workshopsene, før vi hadde bankett på Nøsteboden, hvor også to representanter fra Advokatfirmaet Harris deltok. Søndagen gikk med til avslutningsplenum og valg av ELSA Norges neste landsstyre for 2015/2016 (med fem av syv vervholdere fra Bergen!).

Deltakerne på landsmøtet var landsstyret, ELSA Bergen, ELSA Oslo, ELSA Tromsø, ELSA Kristiansand som nå har fått status som observatørgruppe, og til sammen 16 internasjonale gjester fra ELSA-nettverket.

Det ble et spesielt landsmøte med så mange internasjonale gjester, og Bergen viste seg fra sin beste side med sol hele helgen. Det ble diskutert mye spennende i de forskjellige workshopene, og det var veldig gøy å ha tre representanter fra Kristiansand med på landsmøtet. Organisasjonskomiteen, som besto av aktive medlemmer i ELSA Bergen, gjorde en kjempegod jobb for alle deltakerne gjennom helgen, og fikk mye skryt da arrangementet var over. Styret i ELSA Bergen ønsker å takke alle som deltok for en veldig morsom helg, fylt med ELSA-spirit!

11000428_738978316200744_6916090775384847107_o

Styret i ELSA Bergen med Advokatfirmaet Harris på banketten